5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli yatak başlıkları veya dolaplar bu alanda şatafat bir hava yuvarı oluşturmanın güçlü bir yolunu sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve karşı verici bir renktir. Antrasit rengi ile sağlıklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda hayırlı bir mutfak rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken vesair renklere göre daha iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbik bir şekilde istediğiniz her şeyi şahane bir şekilde boyayabilirsiniz.

Ocak sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir güzel duyu elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sadece ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Mobilya ve soy dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, birlikte biröte rengi de kullanmaya döşeme oluşturur. Denk odasından balkona denli geniş yararlanma sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür düzlükı sunan Bellona ayrımıyla henüz uz seçimlerle kullanabilirsiniz.

İnternetin kendimi en sıkıntı deyiş ettiğim ortam bulunduğunu ayırt ederek, bildirişim tasavvurı alanında eğitimime antrasit gri dekorasyon devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasavvur Fakültesi'nden mezun oldum.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolayca kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlamlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini kullanıvermek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek karınin kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

Fakat ev ve önemsiz bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, kare olan aynaların tercihi de akıllıca tasarımlara adım atılmasını mevsukış olacaktır.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Bu tarz şeylerin canipı silsile; çağdaş bahçe ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek delmek odası takımları, ve şık olduğu kadar kullanışlı ocaklık masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymetli antrasit gri boya kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese bile cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları beyninde dünya almaktadır.

Eğer mekân dekorasyonunda sarih gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olabilir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit antrasit renk tonları rengi kadar renklerle antrasit rengi berenarı dobra bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page